ePrivacy and GPDR Cookie Consent management by TermsFeed Privacy Policy and Consent Generator

Bedre i behandling

Fysioterapi

På Klinik Corydon supplerer vi behandlingen med vores apparater til at forbedre og forlænge effekten af vores behandlinger.

Vi har god tid til dig og vi gør os umage for dig.

Vi kalder det “Bedre i behandling”.

Læs om de enkelte behandlingsformer

Ultralydsscanning

Ultralydsscanning

Ultralydsscanning understøtter undersøgelsen så diagnosen præciseres. For dig betyder det, at vi kan igangsætte den rigtige behandling fra starten.

På ultralydsscanning er det muligt at se bløddelsstrukturer ned til underliggende knoglevæv. Det er blandt andet muligt at se forkalkning i sener, vævsskader og hævelserne. Derudover er det muligt at se om der er en inflammatorisk proces i gang som ved fx slimsæksirritation og gigt. 

Shockwave

Radierende shockwave

Radierende shockwave er trykbølger der påvirker vævet. Påvirkningen er størst i overfladen og aftager gradvis nedad i vævet. Behandlingsdybden kan være op til 6 cm. Trykbølgerne giver en mekanisk påvirkning af vævet således spændinger løsnes og skader i vævet faciliteres til heling.

Shockwave

Fokuseret shockwave

Fokuseret shockwave er shockbølger der påvirker vævet. Påvirkningen er størst i dybden og påvirkningen er meget specifik. Behandlingsdybden er op til 12 cm. Shockwave giver en kraftig mekanisk påvirkning, som har overlappende effekt med radierende shockwave, men derudover kan behandle forkalkninger og dybere liggende væv.

Magnetolith

Magnetolith – EMTT

Extracorporeal Magnetotransduction Therapy. Magnetolith er et hurtig vibrerende magnetisk felt. Effektiv til  behandling af muskuloskeletale smerte- og inflammationstilstande.

Laser

Laser

Klinikkens laser er en 9.5 watt laser. Laserlyset giver cellerne et energiboost til heling.

Akupunktur

Akupunktur – IMS

Intra muskulær stimulering – akupunktur behandling af muskulære spændinger i både overfladiske og dybere liggende muskulatur.

Fysioterapi

Supersole og bandager

Klinikken vejleder og sælger bandager og såler. 

Vi har både såler der bliver tilpasset individuelt og ready-to-use såler. Begge fra supersole. 

Individuel tilpassede indlægssåler er til gavn for dig med smerter i fødder, knæ, hofter, ryg. Sålerne bliver bestilt hjem, så de passer til din skostørrelse, din kropsvægt og din problematik.

Personlig træning

Personlig træning

Har du en problematik du gerne vil have hjælp til at træne? Har du et ønske om at blive stærkere eller sundere? Har du svært ved at komme i gang med træning?

Vi tilbyder personlig træning til dig. Vi udfører træningen sammen. Hovedparten af øvelserne vil du kunne fortsætte med derhjemme. Du bestemmer hvor mange gange vi skal træne sammen, det kan være en enkelt gang til inspiration, det kan være en gang i mellem som opfølgning eller et kan være et kontinuerligt forløb i en periode.

Træning Gigtforening

Samarbejde med Gigtforeningen

Klinik Corydon tilbyder hensyntagende træning i samarbejde med Gigtforeningen. Samarbejdet giver dig mulighed for at komme til træning på klinikken til en god pris.

Træningen er hensyntagende og foregår siddende, stående og gående. Du skal ikke ned på gulvet. 

Der tilbydes følgende hold: 

-Bevægelse og Balance

– Stoleyoga

– Osteoporosehold

 

Tilbud til virksomheder

Forebyg sygedage og øg medarbejdernes trivsel. Træningen tager udgangspunkt i at forebygge arbejdsmæssige belastninger og/eller fremme generel sundhed. Træningen kan foregå på virksomheden eller i klinikkens træningssal. Det tages udgangspunkt i jeres ønsker og behov.

Arbejdsmiljøpuljen giver 80% tilskud til sundhedsfremme i form af træning på arbejdspladsen.

Mulighederne er mange: rygtræning, nakke/skuldertræning, pulstræning, udspænding mm.

Vejledende priser:

5

Træning hos jer i effektiv 30 minutter: 950 kr (ubegrænset antal deltagere).

5

Træning i klinikkens træningssal effektiv 50 minutter: 950 kr (maks 8 deltagere).

5

Individuel behandling på klinikken: 495 kr.